Alex
Алекс

Потрібна допомога

допомога Юлі

Сьогодні звертаюся з проханням допомогти всіх небайдужих. Моїй дружині, матері чотирьох дітей, потрібна термінова операція: радіочастотна катетерна абляція.

Юлі тільки 35 років, а вона страждає на пароксизмальну суправентрикулярну тахікардію. Небезпека цієї хвороби у тому, що напад стається випадково, зненацька і може тривати довго. При цьому пульс сягає 230 ударів за хвилину. Якщо вчасно не надати допомогу під час такого нападу, людина може померти.

Після того, як Юля два рази опинялась в палаті інтенсивної терапії, нам допомогли знайти лікаря, кардіо-хірурга, який проконсультував нас щодо її хвороби. Його вердикт був жорстким: операцію відкладати не можна. Чим далі, тим приступи будуть відбуватися частіше і наслідки можуть бути фатальними.

Нам потрібно 5-6 жовтня 2023 року їхати до Полтави в Кардіологічний центр. Але в даний час ми не маємо досить коштів, щоб зробити операцію. Я на своїй сторінці у Facebook звернувся до друзів, знайомих та взагалі всіх користувачів, які натраплять на мій пост, щоб допомогли копійчиною або репостом. Маю надію, що ми назбираємо потрібну суму.

Коли ми будемо в Полтаві, я викладу звіт про те, скільки вдалося закумулювати грошей. Дам звіт по витратами з фотографіями чеків. Завчасно дякую всім, хто не залишиться осторонь.

Реквізити дублюю тут:

  • Картка Монобанка – 4441 1111 3328 6454 Пономарьова Ю.І.
  • Банка Монобанка – https://send.monobank.ua/jar/9Te4tAy4Qq
  • Картка Приватбанка – 4149 4999 9287 2810 Пономарьов С.О.

Дякую.

Якщо вам сподобався чи став у нагоді текст, ви завжди можете віддячити! На каву

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*